Шестой президент - вопреки "корифеям"

Вэл
Reactions:

Re: Шестой президент - вопреки "корифеям"

Сообщение Вэл »

djay писал(а): 20 май 2025, 08:31
Вэл писал(а): 20 май 2025, 08:12

так и теперь.
ещё в 14-ом году я напророчил, что если московия вторгнется всею военною силою в украину, то это будет мясорубка и московия в итоге проиграет. так и остаюсь при своём мнении.

А с нами что будет? Этого ты не говорил. Ну, порази вангованием? :rolleyes:

:-)

вчера глянул фильм "Потерянная принцесса" (США, Мароко - сюжет от марокканцев). приятный такой фэнтези. незамысловатый. в очередной раз заметил за собой сверхспособность предсказывать ход сюжета на несколько минут вперёд до всех подробностей.

но до всех подробностей предсказать что с нами будет? моей "сверхспособности" не хватает.

:-)

djay
Reactions:

Сообщение djay »

Вэл писал(а): 20 май 2025, 08:40

но до всех подробностей предсказать что с нами будет? мое

Короче, "Москва проиграет", а где будет Украина, и будет ли вообще - ты не рискуешь вангануть. Мне такой базар пофиг. Если шо. Акцент не там стоит. :bad:

Вэл
Reactions:

Сообщение Вэл »

djay писал(а): 20 май 2025, 08:45
Вэл писал(а): 20 май 2025, 08:40

но до всех подробностей предсказать что с нами будет? мое

Короче, "Москва проиграет", а где будет Украина, и будет ли вообще - ты не рискуешь вангануть. Мне такой базар пофиг. Если шо. Акцент не там стоит. :bad:

вся эта история длится уже скоро будет полтысячи лет.
Украина была, есть и будет оставаться там, где она была и есть.
какой она будет? у нас есть пророк:

Ліна Костенко - фан-сторінка
20 лютий

А ви думали, що Україна так просто. Україна — це супер. Україна — це ексклюзив. По ній пройшли всі катки історії. На ній відпрацьовані всі види випробувань. Вона загартована найвищим гартом. В умовах сучасного світу їй немає ціни.

rodnoy
Reactions:

Сообщение rodnoy »

Дмитро 'Калинчук' Вовнянко, FB писал(а):

ДЕ УКРАЇНА НАШОЇ МРІЇ?

Рівно шість років тому відбулася інавгурація Зеленського. Що я можу сказати зараз? Я був проти Зеленського. Я агітував проти нього. Нині я жодної хвилини не шкодую про те що робив тоді. Шкодую лише, що надто довіряв окремим людям, які в часи скрути показали себе рідкісною підлотою. Тільки про це. А ЗЕ...

Чомусь мені постійно згадується один знайомець, який тоді заявляв: "Якщо зараз не виграє Зеленський, ти в окопі сидітимеш ще п'ять років!" Минуло шість років. Три з них я провів у ЗСУ, в тому числі біля Бахмуту та під Вугледаром. Службі моїй кінця-краю нема. А той знайомець відвалив за кордон, ще коли Зеленський розповідав про травневі шашлики. Нині звідти пише, що влада ЗЕ не варта аби він псував своє дивовижне життя.

А в Україні...

Пригадуєте як Зеленський запитував, чому ми досі не знаємо імен вбивць на Майдані? За Зеленського суди виправдали низку "беркутівців" колишній "рупор МВС Захарченка" Олег Татаров став заступником голови Офіса Зеленського. До України повернувся Портнов, який доти ховався за кордоном - і став складати списки.

Зеленський дорікав Порошенкові Іловайськом - ще до вторгнення, за Зеленського смертність в Україні підскочила до двох Іловайськів на день - від КОВІД-19. Я просто нагадаю, прищеплювати Україну почали пізніше за Зімбабве.

Зеленський казав, що він би загинув за Крим - за президента Зеленського були втрачені Маріуполь, Бердянськ, Геніченськ, Токмак, Авдіївка, Волноваха... Тощо.

Так, треба бути об'єктивним, Москва напала на Україну і вона винна у всьому що сталося 24 лютого 2022 р. І пізніше. Але...

Один батальйон неповного складу біля Чонгара. Бригада неповного складу на ділянці кордону біля Кримського перешийка - проти всього російського ударного угрупування. Шатл на Крим запущений тоді, коли Зеленського про вторгнення попереджав навіть голова ЦРУ.

Нині ми знаємо, що ЗСУ у ніч на 24 лютого не наказали готуватися до оборони. На бойові рубежі їх вивели генерали Наєв і Залужний - на свій страх і ризик.

А Харків? Від кордону до Харкова ворог дійшов за кілька годин - назад його вибивали п'ять місяців. Це тому що коли наступав ворог - бойових позицій він не зустрів, а ЗСУ позиції ворога довелося проламувати. Відчуваєте різницю?

Це - теж Москва зробила? Яку ціну заплатили українці за все от це?

Хоча, маю визнати. За дещо я Зеленському дуже навіть вдячний. Я дуже вдячний йому за те, що він позбавив багатьох ілюзій. Відкрив, що чимало українських журналістів - справді недорогенькі, питання лише в ціні. Коли блокували роботу каналів "Прямий", "П'ятий" та "Еспресо" скільки журналістів підтримали колег? Як відреагували ЗМІ, коли проти лідера опозиції впровадили превентивні санкції?

Як вони казали? Їх цікавлять принципи, а не персоналії? Брехали. Цікавлять їх як раз персоналії - ті що платять. Журналісти як раз отримують зарплатню за те що пишуть і публікують, ви не забули?

Зеленський показав спражнє обличчя українського суспільства, яке ні фіга не позбулося класової ненависті і віри в "доброго пана". Суспільства яке не здатне створити ОСББ і навести лад в своєму під'їзді - зате точно знає як керувати державою.

Зеленський показав обличча багатьох антикорупціонерів та грантових активістів. Тепер ми точно знаємо їм ціну.

До обрання Зеленського я бачив як мінялася країна, я бачив що так і мусить бути і я мав надію що Україна на шляху розвитку та зміцнення. Тепер я бачу лише довгі роки роботи, яку доведеться робити тим, хто не втече з України, коли відкриють кордони. Тим, кому Україна потрібна - з різних причин.

У день народження прийнято бажати. Я бажаю аби Зеленському до самого кінця його життя зустрічалися люди, які у нього будуть запитувати:
"Де Україна в якій стріляють тільки на весіллях?"
"Де Україна в якій нема оголошень "Робота в Польщі?"
"Де Україна в яку повертаються?"
"Де Україна з якої не поїдуть наші діти?"
Де, чорт забирай, Україна нашої мрії?

djay
Reactions:

Сообщение djay »

rodnoy писал(а): 20 май 2025, 13:24
Дмитро 'Калинчук' Вовнянко, FB писал(а):

ДЕ УКРАЇНА НАШОЇ МРІЇ?

У день народження прийнято бажати. Я бажаю аби Зеленському до самого кінця його життя зустрічалися люди, які у нього будуть запитувати:
"Де Україна в якій стріляють тільки на весіллях?"
"Де Україна в якій нема оголошень "Робота в Польщі?"
"Де Україна в яку повертаються?"
"Де Україна з якої не поїдуть наші діти?"
Де, чорт забирай, Україна нашої мрії?

Это лучше спрашивать у великого сывочолого рехформатора. :pleasantry:

rodnoy
Reactions:

Сообщение rodnoy »

djay писал(а): 20 май 2025, 18:22

Єто то, что обещал Зе и на что купились многие.
Причем тут ПАП?

djay
Reactions:

Сообщение djay »

rodnoy писал(а): 20 май 2025, 18:25

Причем тут ПАП?

Ой, ты ж не в курсе. :nea: А в Польшу начали уезжать на заработки больше всего за его (ПАПа) великолепной каденции. Массово. Из-за потери рабочих мест, после дикого падения гривны и пр. его "заслуг". Тебе это знать неоткуда. В блогах порохоботов этого не напишут. Чего ж на вопрос - "Де Україна в якій нема оголошень "Робота в Польщі?" ему и не ответить? Га? :rolleyes:

Я знаю некоторых детей, которые пойихали з Украины еще до Зеленского. А папередника, выходит, спрашивать низзя... :nea:

dusik_ie
Reactions:

Сообщение dusik_ie »

rodnoy писал(а): 20 май 2025, 18:25

Причем тут ПАП?

Ты считаешь, что он нынче мало трудится для обороны?
Мне лично обидно от этого Вовнятка подобное читать - это может писать либо полезный идиот, либо провокатор.
Потому, что если сейчас и должны быть претензии - то по существу с требованием исправить. Или у нас сейчас нет реально чем заняться?

Во-вторых, у нас в Украине "традиция" такая - много обещать. Если бы ПАП не обещал - в первую каденцию, договриться с Пу и пр., то эти обещания от Зе действительно выделялись бы на фоне его обещаний

djay
Reactions:

Сообщение djay »

Вэл писал(а): 20 май 2025, 09:19

Ліна Костенко - фан-сторінка
20 лютий

А ви думали, що Україна так просто. Україна — це супер. Україна — це ексклюзив. По ній пройшли всі катки історії. На ній відпрацьовані всі види випробувань. Вона загартована найвищим гартом. В умовах сучасного світу їй немає ціни.

Я предпочитаю патриотизм - фанатизму. И не люблю теорию "избранных народов". При всем уважении к Лине Костенко - она поэт, ей можно и нужно. Но по другим народам мира не меньше катков прокатилось. Цены народу нельзя сложить в принципе. Теософы не должны этого делать, тем более. Тут ходит один, периодически, с оценками своего сверхвеликолепного победоносного и пр. ... Не думаю, что стоит уподобляться. Як на мэнэ, разумеется. :gir:

Последний раз редактировалось djay 20 май 2025, 19:05, всего редактировалось 1 раз.
djay
Reactions:

Сообщение djay »

dusik_ie писал(а): 20 май 2025, 18:49

Если бы ПАП не обещал - в первую каденцию, договриться с Пу и пр., то эти обещания от Зе действительно выделялись бы на фоне его обещаний

А мог бы, кстати, договориться. Тогда было проще, чем сейчас. Теперь это очень сильно заметно. Да еще и внес в Конституцию стратегическую направленность в НАТО. Это он так Пу дразнил, или решил его подстегнуть? И ему это, таки удалось. :fool:

Последний раз редактировалось djay 20 май 2025, 19:04, всего редактировалось 1 раз.