А чому не в 1976-му, про який я поминав? А ще в 1984р., в дерєвнє Мулино, совхоз "Солдатский" та посьолок "Ильино" - там же. Уже тоді про росіянців, я "сложил сєбє мнєніє". Тобто, я про накопичення уявлень, загалом по життю, і зокрема про особливості людьских психологічних нутрощів. В армії така багата палітра образів наглядно перед очима пройшла, що Гоголь з його "Мертвими душами" відпочиває.
Але при всій строкатій картині - відраза була, а особливо приклад анти наслідування - того, яким не повинно бути, але щоб ярлик навішувать, чи печаті ставить - у мене загалом такої звички нема. Я не Рак, ні по життю, ні по гороскопу. Рак-пустельник, коли попадає в відкритий простір, зразу починає будувати собі будиночок - як людська риса, це означає схильність дати всьому ім'я, номер та призначення. А коли є щось таке, що відмовляється, чи не вписується в визначені рамки, то таке викликає занепокоєння, як відсутність порядку.
Я Водолій - знак повітря, а ще єдиний знак Зодіаку, в якому всі планети мають однаковий статус, котрий ніяк не виражається. Що дуже контрастує з Раком. Тому, в наших с тобою дискусіях, я завжди тебе розумію, а ти мене - ніколи. І коли тобі здається, що от вже знайшов/сформулював мені "ім'я, номер та призначення", але потім знову, щось випирає з цих рамок. Можливо, я занадто так себе переоцінюю - скоріш, воно так і є, але тенденція така, таки мається.