Шестой президент - вопреки "корифеям"

Вэл
Reactions:

Re: Шестой президент - вопреки "корифеям"

Сообщение Вэл »

во всех комитетах рады подавляющее большинство от "слуг". да и главы комитетов почти все от "слуг". но сегодня оборонный комитет большинством голосов не поддержал отставку Малюка. слово за радой.

это уже кое-что.

:-)

rodnoy
Reactions:

Сообщение rodnoy »

Єто специально для местной зеленой ваты :) (да, єтот "Олексій Петров" воевал и защищал тебя, безмозглую, но "не такой" и пишет "не так", потому что не Зе-леный)

Олексій Петров, ФБ писал(а):

Отже… в країні майже чотири роки йде повномасштабне вторгнення росії, і тут Міністерство оборони… ні, не росії, а саме України ВПЕРШЕ залишилось без… міністра! Попереднього, який ледве пів року пробув на посаді, зняли (бо дуже довго на посаді), а нового… не призначили! Чому? Та йдіть нах@й всі, в першу чергу військо, ось чому!

Країна майже щодня потерпає від ударів російських ракет та дронів. Ми звісно ж дофарбовуємо свої три тисячи балістичних ракет які пообіцяв потужний Вовка і ось скоро… (сьогодні ні, не встигнемо, темно вже… можливо завтра)… яяяяяяк, але мова зараз не про це. Так ось, енергетика знаходиться в нокдауні. Всі відповідні служби працюють через надлюдські зусилля, люди мовчки мерзнуть в квартирах, чудово все розуміючи. І в той же час, в країні НЕМАЄ… Міністра енергетики! Попередниця трішки проворовалася, а нового міністра досі не призначили! І сьогодні також… не призначили! Чому? Та йдіть нах@й, ось чому! Що за дурні питання?

Мʼяко кажучи, я шокований такими діями влади! Шановні потужники незламні, а як називається ця ваша стратегія? «Хватай мешкі, вокзал отходіт»? Ви взагалі розумієте, що будете робити завтра… післязавтра… через тиждень? Ви рік тому розуміли, що буде нова зима… нові виклики? Чи, начиталися вумних тез про те, що ось ось і війна скінчиться?! А значить можна забити йух та поставити «шлагбауми» в енергетиці по методу «Міндіча-Цукермана»?

На кой хендехох ви міняли Премʼєр-міністра, якщо у вас сьогодні вже НЕМАЄ Міністра оборони, а Міністра енергетики немає вже давно? Вам не набридло гратися із країною… людьми? Чи ви дійсно ваажаєте, що завтра якийсь х@й з Банкової напише потужний текст про те, що у нас вже є 466482 ракет «Горілка в Буковелі», які можуть літати боком із перенавантаженням в 657 G, і ось ось вони яяяяяяк… А народ почне все це обговорювати і одразу ж забуде про те, як друг президента із кентами відправляли «двушечку» на Москву замість того, аби фінансувати захист енергетичних обʼєктів?! Ну може і забуде. А може вже і ні…
Що тоді вигадаєте? Нові травневі шашлики?

https://fb.watch/ECbc6Q18Ca/

rodnoy
Reactions:

Сообщение rodnoy »

у Наивеличайшего на єто не хватит ума/яиц: в коалицию ж тогда войдет ненавистный ПАП - пусть уж лучше Украины не будет!

Валерій Пекар, FB писал(а):

Якщо ви слідкуєте за тим, що відбувається у Верховної Раді з кадровими призначеннями, то ви бачите, що однопартійна "більшість" скоротилася до 150-170 голосів. Це означає, що на звільнення голоси ще назбирати можна, а на призначення вже ні.

Що треба було би робити: визнати політичну реальність та перейти до формування парламентської коаліції. Адже неможливо в час війни на виживання керувати країною без дієздатного парламенту та уряду. Неможливо воювати без міністра оборони та голови СБУ.

Що натомість буде робитися: тиск на депутатів, призначення виконувачів обов'язків з обмеженими повноваженнями, намагання пояснити партнерам, що це все через Путіна/морози/свята/антикорупціонерів/ФОП (потрібне підкреслити), зростання ризиків некерованості систем, гальмування переговорів із партнерами й союзниками щодо допомоги та євроінтеграції.

djay
Reactions:

Сообщение djay »

Твий "блыскучий ПАП" еще ответит за все свои "подвиги". Повылазил. Скоро знов з картонкамы коло трыбуны в ВР будуть бигаты? Вангую. :pleasantry:

rodnoy
Reactions:

Сообщение rodnoy »

djay писал(а): 13 янв 2026, 17:00

Твий "блыскучий ПАП" еще ответит за все свои "подвиги". Повылазил. Скоро знов з картонкамы коло трыбуны в ВР будуть бигаты?

опять мову коверкаешь, тупая вата...

djay
Reactions:

Сообщение djay »

rodnoy писал(а): 13 янв 2026, 18:10
djay писал(а): 13 янв 2026, 17:00

Твий "блыскучий ПАП" еще ответит за все свои "подвиги". Повылазил. Скоро знов з картонкамы коло трыбуны в ВР будуть бигаты?

опять мову коверкаешь, тупая вата...

Ну шо ж, таки сам припер "выдатну жинку"? Пусть все оценят твои вкусы. :rolleyes:

Монова
Кілька днів виношувала подумки цей текст, бракувало часу оформити його в букви.
Так от, відтоді, як чат неочікувано ожив, розрісся і став схожим на щось середнє між курилкою, Ґайд-парком і світським салоном, я за ним поспостерігала і нарешті зрозуміла, що мене тішить.
І знаєте, що це?
Що в ньому пиздяться порохоботи із зелібобами, над ними літають білі пальта і трусять серпантин і конфетті, в кущах сидить Демсокира і рже, і навіть забігає Голос і поціновувачі Юлії Володимирівни.
Здавалося би, чому тут радіти. Насправді причини тішитись дві:
– по-перше, сталося те, чого я довго прагнула, а саме: я знайшла формат, який цікавий всім, незалежно від політичних симпатій, мене читають прихильники різних політичних течій, а не лише представники певних бульбашок, і кожен знаходить щось своє;
— по-друге, в моєму чаті останнім часом навіть срачі стали схожими на спортивні змагання, бо агресивні і наглухо попаяні пропагандою екземпляри тут надовго не затримуються, і навіть втручання адмінів не завжди потрібне, сам чат виштовхує з себе чужинців і зальотних.
І це насправді дуже-дуже класно, я рада, що так сталося, навіть попри те, що чати в телеграмі не надто зручні.
Але тут разом радіють, сваряться, оплакують загиблих, обговорюють політику і котиків, їбуть русню, варять борщ, п'ють бухлішко, читають вірші і фліртують.
Люблю вас всіх.
Так що сріться собі на здоровля, головне не повибирайте одне одному очі, нам ще всім разом дивитись, як конає орда.

:gir:

Та Терра просто шоколадка НЭрошенивська... :pleasantry:

rodnoy
Reactions:

Сообщение rodnoy »

djay писал(а): 13 янв 2026, 18:29

Ну шо ж, таки сам припер "выдатну жинку"? Пусть все оценят твои вкусы.

Ты свой мусорно-базарный поток сознания сравниваешь с Моновой... штош, и такое бывает :) (хотя я и от нее не у захваті, но для тебя "какая разница")

djay
Reactions:

Сообщение djay »

rodnoy писал(а): 13 янв 2026, 21:00
djay писал(а): 13 янв 2026, 18:29

Ну шо ж, таки сам припер "выдатну жинку"? Пусть все оценят твои вкусы.

Ты свой мусорно-базарный поток сознания сравниваешь с Моновой... штош, и такое бывает :) (хотя я и от нее не у захваті, но для тебя "какая разница")

сріться собі на здоровля,.. (Монова)

:gir:

dusik_ie
Reactions:

Сообщение dusik_ie »

rodnoy писал(а): 13 янв 2026, 16:36

Єто специально для местной зеленой ваты :) (да, єтот "Олексій Петров" воевал и защищал тебя, безмозглую, но "не такой" и пишет "не так", потому что не Зе-леный)

Олексій Петров, ФБ писал(а):

Отже… в країні майже чотири роки йде повномасштабне вторгнення росії, і тут Міністерство оборони… ні, не росії, а саме України ВПЕРШЕ залишилось без… міністра! Попереднього, який ледве пів року пробув на посаді, зняли (бо дуже довго на посаді), а нового… не призначили! Чому? Та йдіть нах@й всі, в першу чергу військо, ось чому!...

Ну если он воевал - честь ему и слава. Только что он пишет?
Если ты готов Зеленского разорвать на куски уже за то, что тот вознамерился сменить министра обороны, то это кАнешнА ни о какой предубежденности не говорит, ага.

Ты про Стерненка слышал? Так вот, я никогда не видел/не слышал от него каких-то симпатий к Зе, но тем не менее, он очень рад был и за призначення Буданова и Федорова тоже. Только по поводу Малюка есть некие терки, которые порохоботы пытаются раздуть в большой пожар - только ничего не получится (я так думаю)

Вэл
Reactions:

Сообщение Вэл »

мой комментарий в связи с предъявлением подозрения Ю.Тимошенко.

1. первыми о возможном разоблачении коррупционных действий Ю следователями НАБУ сообщили журналисты "Украинской правды" позавчера.
  2. чуть позже НАБУ подтвердило эту информацию в ТГ-канале.
  3. а позавчера поздно вечером спецназ НАБУ приехал в офис партии "Батькивщина" с обыском без постановления суда но по законной процедуре неотложных следственных действий. всю ночь рыли офис и после обыска рано утром следующего дня вручили Ю подозрение.
  4. этим же утром Ю в раде попросила 10 мин., чтобы рассказать что происходило в офисе всю ночь. говорила спокойно, но было заметно, что очень устала и переживала за инфу на изъятых у нее мобилках, где, по ее словам, находится личная переписка часто в очень эмоциональных выражениях и что теперь все это начнут выкладывать в публичный доступ. при этом она еще не знала, что в момент ее выступления в раде НАБУ опубликует аудиозаписи ее разговоров с неким депутатом. эти записи и явились основанием для вручения подозрения в коррупционных действиях.
  5. я посмотрел и послушал этот красивый ролик от НАБУ. голос похож на голос Ю. голос второго фигуранта намеренно искажен, но это нормальная практика в таких ситуациях. оба разговаривают на русском. все выглядит очень убедительно и на первый взгляд не вызывает никаких сомнений в подлинности. но! меня несколько смутил характер аудио. качество записи выше всех похвал. Ю говорит тихо и большей частью переходит на такой шепот, что собеседник мог услышать ее только когда она говорила ему на ухо. такая близость могла быть в машине, но акустические нюансы звука эту версию ставят для меня под сомнение - запись была в помещении. и если она была в помещении, то услышать шепот Ю можно было только в обнимку с ней.

теперь, если допустить что запись разговора аутентична, Ю следовало бы публично покаяться и расстаться с любыми политическими перспективами. я ждал ее официальную реакцию на опубликованную НАБУ аудиозапись, где могло быть лишь два варианта. в итоге Ю официально заявила, что опубликованные НАБУ аудиозаписи не имеют к ней никакого отношения. весьма категорично ответила, надо признать. и тут становится уже интереснее.

вся эта история возбудила ее явных и латентных ненавистников. чего я только не начитался и не насмотрелся в соцсетях. но вот если в итоге Ю окажется права, то ненавистники хоть и заткнутся на какое-то время, но ни при каких обстоятельствах не извинятся и свое отношение не поменяют.

будем смотреть.