dusik_ie писал(а): ↑04 окт 2023, 04:27Тобто ти вважаєш, що тема повинна рухатись тільки в тому сенсі, який бачиш ти, а якщо на те може бути інший погляд, то ти інтерпретуєш це як бажання "соскочить" з теми, яка викликає лабільність почуттів в сторону тривожності і всього іншого, що супроводжує когнітивні розлади?
Моя стара (може й дурна) звичка - дотримуватися теми. Інакше будь яка тема, як на мене, перетвориться в базар-вокзал про все і ні про що.
Може я не завжди розумію, що ти (чи хтось) не збираешся вести ніякої діскусії, а просто хочеш поговорити взагалі - "просто побалакати", виговоритись.
---
Якщо ми такі ведемо дікусію, то... Типови дії, якщо ти (чи хтось) бачить, що інша тема може бути пов'язана з поточною, чи тобі раптом прийшла якась яскрава ідея: відкриваєш нову тему і там ми (чи хтось) обговорюєш ту тему; коли досягли консенсуса, відкриваєш ще одну тему, де обговорюєш спорідненість тем №1 и №2 :)
А не валиш усе, що прийшло на ум, в одній і тій же темі :)
---
Повертаючись до тебе :) (так, то, що зверху, то було взагалі :) )
Твій типовий патерн (чисто мої спостереження) : ти починаеш з одного і не можеш утримуватися в рамках теми хоча б до якогось логічного кінця, чи якогось проміжного результату. Тебе "уносить" дуже швидко. З моєї перспективи, ти просто не можеш довго концетруватися на чомусь одному. Щось на кшалт AD (без HD) - дефіцит уваги (Attention Deficit) :) Чи то тобі тема вже нецікавою стає, чи щось інше - я, знов жиж, не дохтур :)
Для мене дуже важко (практично неможливо) вести дискусію в такому стилі. Я навіть не можу це назвати "дискусією" :)
Тобто, з моєї точкі зору, ти пропонуєш 1001 ідею одночасно, і це для мене виглядає як якійсь безладний та хаотичний "потік свідомості" :)
Добре, тепер теж саме, але на "оккультній" мові:
Тебе уносить разом із твоїм "повітрям". Як в таких випадках кажуть в практиці "п'ятьох елементів" Дзогчен, в тебе відсутній баланс "елементів". Твоє умовне "повітря" не "заземлено", тому його й ковбасить туди-сюди :)
Я не знаю, яку ти собі картинку намалював на свій рахунок в своеї голові з цього приводу, але так я бачу це зі свого боку :) (зрозуміло, я можу помилятися в чомусь або у всьому)