Злые языки ("порохоботы", а кто ж еще!) говорят, что Зе падает на спинку, стучит ножками-ручками по полу и требует продолжать наступление - "во что бы то ни стало"... злые языки также говорят, что єто связано со стремительно падающим рейтингом Зе. Однако Залужный, как все уже видели из его статьи, не видит для єтого (наступления) необходимых сил и средств на данный момент... ну, на то они и злые языки, нечего их слушать вообще...Юрий Бирюков, FB писал(а):Через різні причини та обставини, через дії статутів та керівних документів, я самостійно ввів самоцензуру у своїх дописах та інформації про яку пишу. Але іноді у мене зриває дах.
Сьогодні пройшла інформація, що Указом Верховного Головнокомандувача (це Зеленський) знято з посади командувача ССО генерал-майора Хоренка. Я його знав дуже поверхово, тож ніяк не замислювався. Так було саме до цієї секунди, коли я дізнався з ток-шоу Української правди, що зняття з посади відбувалося без повідомлення Головнокомандувача (це Залужний) і без його офіційного подання.
Саме так місяць тому було знято з посади командувача ТрО.
Я не знаю, що саме відбувається на Банковій. Я не розумію, що саме відбувається на Банковій. Але всі ці процеси дуже неприємно схожі на якийсь пи$дець.
А коли щось крякає як пи$дець, ходить я пи$дець, та виглядає як пи$дець... то, мабуть, пи$дець?
У меня (пока что) нет более-менее рабочей теории - но все єти увольнения военных, за спиной Залужного (!), выглядят не очень.