Шестой президент - вопреки "корифеям"

rodnoy
Reactions:

Re: Шестой президент - вопреки "корифеям"

Сообщение rodnoy »

dusik_ie писал(а): Вчера, 01:03

...

Да, я иногда/часто пушаю (push) слишком сильно, а у каждого свой предел... особенно под бомбами и т.п. - не до философий, короче.
Поэтому мои тебе извинения! :) (это независимо от твоей "зимней паузы")

rodnoy
Reactions:

Сообщение rodnoy »

rodnoy писал(а): 24 янв 2026, 18:44

А ничего не будет, скорее всего (и это был бы хороший результат для Украины) :)
Вопрос территорий: для Зе это неприемлемо, а путин на меньшее не пойдет.

Ну, вот :) (там есть видео с этим заявлением Зе, якщощо)

Roman Tsymbaliuk, FB писал(а):

Украина ни при каких обстоятельствах не отдаст свою территорию рф, нужно искать компромисс, - Зеленский прокомментировал итоги переговоров в Абу-Даби

rodnoy
Reactions:

Сообщение rodnoy »

вдогноку к предыдущему... это не какая-то там эзотерическая истина - это давно секрет полишенеля... именно поэтому я написал выше то, что написал ("ничего не будет") :) (на данный момент, пока что, Зе и его команда все делает правильно с этими т.н. "переговорами" - насколько я могу судить по реакции трумпа и т.п.)

Eugene Stepanenko, ФБ писал(а):

Портніков правий

В мене немає жодних сумнівів з приводу того, що на справжніх переговорах злодійський обстріл мирного населення є приводом до відмови у їхньому продовженні та інших дипломатичних демаршів.

Але проблема в тому, що те, що ми спостерігаємо сьогодні — не справжні перемовини, а намагання України та її європейських союзників не дати можливості адміністрації Трампа звинуватити Київ у небажанні досягти миру, вийти з процесу й навіть припинити допомогу Україні.

Тому насправді перемовини ми ведемо з американцями. Росіяни там для мебелі і у них та ж сама задача, що й у нас — самою своєю присутністю переконувати Трампа у своїй миролюбності. А те що у Вашингтоні воліють не помічати обстрілів України в момент перемовин — це вже на совісті їхніх американських учасників.

Ну і наостанок: чи відбудуться колись справжні перемовини із Росією? Об’єктивні передумови для цього у найближчі роки практично відсутні. Навіть в разі істотного зменшення економічного і військового потенціалу противника. Швидше ми будемо мати справу із поступовим затуханням війни й головними нашими зусиллями мають бути дії, спрямовані на виснаження російських ресурсів.

Участь у імітованому переговірному процесі з метою не допустити відмови США від тиску на Москву є істотною частиною таких дій.

djay
Reactions:

Сообщение djay »

rodnoy писал(а): Вчера, 18:42
Дмитро 'Калинчук' Вовнянко. FB писал(а):

Напишу річ, яка точно багатьох збурить і якою точно проти мене скористаються різноманітні провокатори. Проте.

Ні я не закликаю, боронь Боже, возлюбити Зеленського і його команду. Я закликаю бути обережними в судженнях.

Бо те, що затіяв Федоров, це питання оборони. Тобто питання виживання України. І тут або - або. Або зроблять, або ні.

Повторюю. Я почекаю результатів.

Буде воно чекати, чи не буде - це нікого не цікавить. Люди працюють, а якісь поц... гавкають і утворюють такий собі негативчик. Буде вдало - "ну, ми дочекались...". Буде з проблемами - "та я ж казав, шо то зелені...". Паскуда. :bad:

Вэл
Reactions:

Сообщение Вэл »

@Николай ,

тут ещё немного инфы про Сергея Власенко. от него самого. на украинском.

:-)

Сергій Власенко
разом з Alexey Kucherenko та
ще 19

.
1 год
·
Сьогодні «день виборів» в ПАРЄ. На два роки обирають керівництво Ассамблеї та керівництво комітетів.
Сьогодні мене обрали Головою комітету ПАРЄ з питань виборів суддів ЄСПЛ. Вперше за весь період існування цього комітету його очолив представник України. Оскільки голови комітетів ПАРЄ за посадою входять до низки керівних органів ПАРЄ, Україна отримала додаткове місце в цих органах.
Працюю в цьому комітеті більше 11 років. А тому, знаю що таке обирати суддів в найавторитетніший суд- ЄСПЛ. Суд, на рішення якого повинні (навіть за законом) рівнятися всі українські суди (включаючи Верховний Суд та ВАКС).
Буду і далі працювати, щоб покращити якість кандидатів в судді та суддів ЄСПЛ.
P.s. Знаю, що деякі люди хотіли цьому завадити. Навіть ціною позбавлення України додаткового місця в керівних органах ПАРЄ. Не змогли. Тому, їм мої палкі вітання.
І як завжди: вчіть матеріальну частину, читайте законодавство та вболівайте за наших біатлоністів!!!!

================

дополнение.

Юля сегодня выиграла дело в апеляционной палате Высшего антикорупционного суда против САП, Набу и решения следственного судьи.

резулятивную речь суда я не слышал, но по комментариям понял, что все ограничения, которые наложил следственный судья, с Ю сняты. пока не знаю, что там с залогом - выясню, дополню.

дело по существу ещё не начиналось. будем смотреть.

:-)

"Дети, с кем вы связались!?" (реплика тг-канала ОРД в самом начале всей этой движухи)

dusik_ie
Reactions:

Сообщение dusik_ie »

Вэл писал(а): Сегодня, 15:53

"Дети, с кем вы связались!?" (реплика тг-канала ОРД в самом начале всей этой движухи)

Улыбнуло - очень. Только в другую сторону, чем ты думаешь.
Ни у Пороха, ни у Тимошенко - никаких шансов на будущих выборах. Их может не быть и у Зе, но у этих - позавчерашних - точно. И те вот "вовнятки" - они как гвозди в крышку гроба порохоботам.