Особенно, если этот "какой-то" еще ничего о себе, в качестве кандидата, не заявлял. Но вси вболивальныки богаты на фантазии. ![]()
Шестой президент - вопреки "корифеям"
Re: Шестой президент - вопреки "корифеям"
Ну да, ты такой принципиальный и чёткий, а я вот сопли размазываю - факты, мол, где про Порошенко в Лондоне?
Я ведь говорю - видел видео. А ты, по сути - своим этим наездом, говоришь - А может у меня это был глюк, ну типа давай, ищи по всему инету то самое видео, иначе, диагноз неумолим... Только мне пофиг, какой там будет диагноз - у меня не настолько нонче много света, чтобы я его тратил на поиски того видео.
Потому я пытался тебе указать на косвенные причины - мол смотри, не сыскали популярности в первые дни/месяцы войны, ни Тимошенко, ни Порошенко. А все те, на кого в тот момент народ молился как на последнюю надежду, как раз и стали тогда известными - и любовь к Залужному корнями в то время, понимаешь?
То есть, по косвенным признакам легко можно понять, что те, кто в трудные дни повели себя как те, кто мог народ хоть как-то поддержать и преободрить - тем и любовь досталась. И в этом списке, почему-то не оказалось ни Тимошенко, ни Порошенко - Почему? Если по твоему мнению, они как раз были теми (хотя у тебе только о Порошенко), кто занимались непосредственным спасением страны?
Вот кое что нашел - это не то самое видео, это о реакции на него:
Поклонницы Порошенко угрожают журналистке ТСН "выдавить цицандры через глаза"
это видео за июль 2022 года.
Еще добавлю о моем отношении к Порошенко.
Первая претензия - я ее уже озвучивал - это схемы.
Что это такое? Это способы по видимости законного отъема денег (в основном из бюджета и распила кредитов МВФ) - это лихо закрученная, казуистическая коррупция, густо замешанная с теориями заговора, из-за чего в них реально очень трудно разобраться.
Вторая претензия - также очень скользкая по своей сути, Это вышиванковый ура-патриотизм, который как бы патриотический, но по сути - совковый (или толитаристический). Здесь можно вспомнить С. Бендеру - его представление правильной Украины - это тоталитарная модель. В целом, в те времена (до середины 20-го века) подобная модель была наиболее популярной. Даже в США, при Рузвельте и в Британии при Черчилле подобные тенденции имели место быть (и стало одной из причин отставки Черчилля после войны).
Так вот, в про-порошенковской среде, очень много подобного контента - тех, кого нонче стали называть как "мовнюки":
Две ноты, два слова... уровень слушателя соответственный - чого нэма, того нэма. . ![]()
Такое надо чем-то заесть. Шоб в голове не крутилось. ![]()
Олексій Петров, FB писал(а):На тлі масових кривляній в коментарях накшталт, «Так тому Порошенко і треба… ура, ура, ура склади розхєрачили… ги-ги-ги», чомусь згадав події дві тисячі двадцятого. Тоді в країну зовсім випадкого, (взагалі ніхто не очікував) завітала всесвітньо відома хвороба. Влада швидко прикрилась фразою «Проїб@ли», і вмила руки. Гарна до речі фраза, її можна було використовувати в різних варіантах. Немає масок в аптеках? Закриваєш обличчя цією фразою. В лікарнях не вистачає, або взагалі немає, кисневих концетраторів? Дихай через «Проїб@ли».
Ви теж згадали? Чудово!
Тоді напевне також згадаєте, як Банкова ставила шалених розмірів палки в колеса Пороху. Мета було одна. Все що закуповував він та його фонд мусило або НЕ ПОТРАПИТИ до України, або потрапити, але пізніш. Нагадати історію, як українські авіакомпанії відмовлялись від співпраці із компанією «Roshen» і прийшлось фрахтувати літак в одній з країн Середньої Азії?! Не для політати, а для доставити в Україну яка потерпала від тієї самої хвороби величезні партії медичного обладнання. Врешті решт вантаж потрапляв в Україну. Спочатку на той самий термінал, який сьогодні знищили російські окупанти. (Товстолобікі медійні ще довго будуть святкувати). А вже потім… ті ж самі кисневі концетратори, які тоді були на вагу золота, вірніше в тисячу раз ціннішими, потрапляли в лікарні.
І що цікаво… Я не пам’ятаю жодної історії, щоби людина яка потребувала залучення кисневого концентратора (бо вже проблема) спочатку висувала умову. «Мене підключати лише до того, який надала влада. А до того апарату, котрий від рошен, ні ні!... Що, кажете, є всього три концетратори в лікарні і всі від Порошенка? Ну гаразд! Почекаю, коли привезуть від влади!»
Хоча… Нашо було йому витрачати шалені суми грошей, фрахтувати літаки, завозити в країну медичне обладнання? Він що, Міністр охорони здоров’я, прем’єр-міністр… президент? Ну приїхав б в якусь лікарню, привіз телевізор із єдиним марафоном замість кисневих концентраторів і досить. Люди все одно ж не оцінять. Але чомусь і він і його компанія «Roshen» робили і роблять речі, які мало зрозумілі тим, хто зараз в коментарях перетворився на суцільних добв@йобів. Ну коли радіють на росії, то зрозуміло. А в Україну чого радіють знищенню частини великого бізнеса, який платить податки, а вже з них… речення закінчить самі.
На відміну від писак в коментарях, країна-агресор чудово розуміє, що вона робить. А саме поступово знищує великий бізнес України, рахуйте економіку країни. Виявляється, що вони це роблять на…. радість тим, хто називає себе українцями?
На фото я, на тому самому терміналі. Кінець квітня 2020 року. Приїхали разом із Олександр Погребиський допомогти в завантаженні вантажівок, які вже наступного дня повезли медичне обладнання в лікарні.
Але хто вже пам’ятає про ті часи…?
rodnoy писал(а): ↑Вчера, 18:02Олексій Петров, FB писал(а):На тлі масових кривляній в коментарях накшталт, «Так тому Порошенко і треба… ура, ура, ура склади розхєрачили… ги-ги-ги», чомусь згадав події дві тисячі двадцятого. Тоді в країну зовсім випадкого, (взагалі ніхто не очікував) завітала всесвітньо відома хвороба. Влада швидко прикрилась фразою «Проїб@ли», і вмила руки. Гарна до речі фраза, її можна було використовувати в різних варіантах. Немає масок в аптеках? Закриваєш обличчя цією фразою. В лікарнях не вистачає, або взагалі немає, кисневих концетраторів? Дихай через «Проїб@ли».
Ви теж згадали? Чудово!
Але хто вже пам’ятає про ті часи…?
Ага, згадали. Ніхто й не забував, що все було "з точністтю - навпаки". Це порохоботи верещали на кожному перехресті і звинувачували владу в ... проблемах з медициною, і ВИШЕНЬКА НА ТОРТИКУ - ПОВНОЮ ВІДСУТНІСТЮ В КРАЇНІ САНІТАРНОЇ СЛУЖБИ, ЯКУ ПРИКРИВ - ХТО?... Хто ж були ті «Проїб@ли» ![]()
"Ви теж згадали? Чудово!"(с)
Наглість, кажуть, друге щастя? А така наглість - просто "приз від долі"? ![]()
Условным бы не позориться вот так?
Но даже хорошо, что сам притащил. Не зная (с прекрасного далёка) - во что порохорехвормы вылились в Украине. ![]()
От себя лично добавлю, что санэпидемстанции были просто закрыты, а сотрудники - уволены. Очень похоже на рехвормы с НБУ, кстати. Кардинальненько так... Лучшее средство от перхоти - гильотина? ![]()
А разребать "папередниковы фокусы" пришлось шестому. Под вопли и вой, который широко представлен в данной теме. ![]()
МОЗ планує повернути СЕС як підрозділ міністерства[
Міністерство охорони здоров'я планує відновити протиепідемічну службу як свій підрозділ, а не окремий центральний орган виконавчої влади, як було раніше.Про це повідомив міністр Максим Степанов на брифінгу в четвер. Культурні івенти
"Після початку епідемії, я думаю, що всім стало зрозуміло, що в нас була велика проблема з епідеміологічною службою та протиепідемічними заходами. Вона була просто ліквідована. Щодо виділення в окремий орган центральної виконавчої влади, таке питання ми зараз не розглядаємо. Ми розглядаємо створення протиепідемічної служби в складі Міністерства охорони здоров'я, яка б мала дуже чіткий функціонал – проведення всіх заходів, встановлення інфекційного контролю, реагування на відповідні ситуації ", – сказав міністр.Нагадаємо, функція контролю й нагляду за епідситуацією належала Державній санітарно-епідеміологічній службі до вересня 2014 року, коли Кабмін заявив про її ліквідацію. Таке рішення прийняли через те, що повноваження з контролю створювали поле для корупції.
Функції СЕС розділили між Міністерством аграрної політики та Міністерством охорони здоров'я, при якому створили Центр громадського здоров'я. Водночас новій структурі не дали право проведення перевірок виконання вимог епідбезпеки, її робота полягає переважно у моніторингу.
У вересні 2019 року стало відомо, що СЕС можуть відродити під іншою назвою, а в у лютому при РНБО відбулася нарада, де МОЗ рекомендували відновити санітарно-епідеміологічну службу через загрозу коронавірусу. https://lb.ua/society/2020/05/28/458556 ... t_ses.html
Вопрос - так кто реально «Проїб@ли»? ![]()