rodnoy писал(а): ↑06 июл 2023, 18:28
Без "спойлера" (и перевода) : краткое содержание "преступлений" так званих "порохоботів" :)
согласен с тем, что начали интенсивно дискредитировать ЕСолидарность и её Лицо. это, видимо, потому, что набралась критическая масса той субстанции, которую называют компроматом. в данном случае компроматом на зелю! коллективно. вот и психуют.
:-)
--------------------------
с другой стороны, риторика и тезисы Ирины Г. как всегда частью преувеличения, частью неправда. адвокат из неё никудышний.
------------------
и чтобы предварить вопрос - где неправда? вот здесь:
Владою запущена ефективна технологія дискредитації і знецінення Європейська Солідарність, єдиної парламентської партії, яка , окрім влади, залишається в українському політичному сегменті .
прочие сомнительные утверждения и преувеличения - их там много.
----------------------------
для баланса эмоциональное мнение (в комментарии под собственным постом в ФБ) Сергея Гайдая, политехнолога, который зелю! не любит также искренне, как и Лицо ЕС. в этом мнении далеко нет всех обоснованных претензий.
Сергій Гайдай
Sergey Egorov, бачу що ви як справжній прохобот клюнули на мою «наживку» і добряче попаслися у коментах під моім дописом. Члени секти Петра, помічені тавром «25% - справжні українці, інші -ні» або «Дякую» - вони такі. Як тільки хтось згадує їх божка, втриматися від хайпу, образ і срачу у коментах, вони не можуть.
Відповідаю на всі запитання які ви розкидали тут у мене під цім фото.
По-перше я вам не «Сірожа». Звати мене Сергій. Ви або не знаете як ваше імя пишеться, а може до так звертаються саме до вас або це така дитяча спроба мене образити, але раджу до будь яких не знайомих вам людей звертатися чемно.
По-друге. Якось писав що у прохоботскіх коментаторів у ФБ якась цікава особливість - вони в намаганні ображати тих, хто не підтримуює їх віру у Пороха у своему лексиконі полюбляють слова: насрав, обісрався, сере. Ви тількі підвержуєтє мої спостереження.
Третье. Що Порошенко мені особисто і всім нам разом спиздів? Не буду розказувати про свій особистий досвід. До 2012 я і моя команда з ним багато співпрацювали. І ми і його оточення добре знали, що Петро бреше як дихає. В особистому спілкуванні теж. Навіть там де у цьому не було ніякого сенсу. А от де він спиздів назагал - відомо усім притомним украінцям. Бо робив Петро це публічно. Я вважаю що він брехав і мені особисто як громадянину. Про те що відремонтує вул Грушевського після Майдану. Не зробив - зробили інші. Потім казав що не обіцяв, але відео бачила вся країна. І про те що як майбутній президент продасть всі свої активи. Нічого не подав - тількі придбав нові. І про АТО за три дні. І про те що доллар при ньому буде по 10. І навіть просив на мітингу записати цю його обіцянку над якою виборці почали сміятися. Брехав і про роль Медведчука у його президентських справах і про танки «Оплот» якими обіцяв озброїти армію. Де вони? І про те що побудує захищені склади для армійських боеприпасів. Жодного не збудував, а от російскі диверсанти за його призеденсива підірвали чотири великих склади де знищена була велика кількість снарядів які зараз були б так необхідні на фронті і які зараз ми просимо у Заходу. Брехав і про 144 реформи, включаючи реформу судівськоі системи. Порохоботи часто пропонують показати хоч одне судове рішена яке визнає злочини пбо брехню Порошенко. Або наївні або маніпулюють. Послати за справедливістью українця у суд - дорівнює послати його нa xyй. У нас в країні нема діючого судочинства. Замість нього каста корумпованих суддів. І формував цю касту разом з іншими і ПП ще засасвв коли був секретарем РНБО. Формував пул своїх особисто керованих в продажних суддів. Саме така суддя за часів Порошенко відмінила націоналізацію дізельпровода з Росії в Европу через Україну і дала можливість передати його у власність Медведчуку. Семе з порошенківського пулу суддя-крупціонер Чаус, який виносив вирок опоненту Петра Корбану. Хоча зараз Чауса відправили за грати.
Я для чого пишу таку довгу відповідь? Щоб вас переконати? Ні. Люди віруючи будь яки факти що заперечують їх святу віру відмітають. Я пишу це по двум причинам. Підтримати вашу важку працю коментатора, що додає активності у коменти і змушує алгоритми ФБ робити мій допис більш читаємим. Коли автор відповідае на коменти - це ще більше впливає на алгоритми. І я пишу це для читачів які слідкують не тількі за дописами, а за тим що відбувается у коментарях. Їм цікаво що можно відповідати сектантам Пороха, які упорото топлять за свого кумира.
-------------------------------
и ещё.
вся эта кампания с точки зрения пиара работает в пользу ЕС и её Лица, как это не парадоксально звучит. вот только стартовали слишком рано.